Kent Üniversitesinde “Markalaşma” semineri

Tarih : 25.04.2018

Marka Mühendisi Ömürden Sezgin’in “gerçek hikayeler” üzerinden anlatımıyla, “markalaşma ve dijital pazarlama” semineri Kent Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Kent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü ve Girişim Hareketi ortaklığı ile düzenlenen “Markanı Baştan Yarat” seminerinde öğrenciler, girişimci olarak stratejik pazarlama sürecinde atılması gereken adımları derinlemesine öğrenme şansı buldu.

R.Bosch, N11 gibi markalarda önemli görevlerde bulunan Ömürden Sezgin, öğrencilere marka yönetimi, stratejik pazarlama,  sürdürülebilirlik konularında tecrübelerini anlattı.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doktor Öğretim Üyesi İlkay Ceyhan da bu tarz seminerlerle, öğrencilerin deneyimli isimlerle bir araya gelmesinin önemine değinerek, sektör-öğrenci buluşmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

FOTOĞRAF & VİDEO