11 Nisan 2019

Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Kadrosu İlanına Başvuran Adayların Ön Değerlendirme Sonuçları

25.03.2019 Tarihli Resmi Gazete’de Yayımlanan Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Kadrosu  İlanına Başvuran Adayların Ön Değerlendirme Sonuçları

Giriş Sınavı Tarihi: 15.04.2019

- İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU ADALET PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

- İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ, İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

- İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ANESTEZİ PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

- İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

- İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONÖROFİZYOLOJİ PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADROSU ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ: