20 Nisan 2019

Osmanlı Kadın Aydınları - Doç. Dr. S. Seza Yılancıoğlu

Sosyal Hizmet Bölümü tarafından düzenlenen “Bahar Konuşmaları” başlıyor. Serinin ilk konuğu “Osmanlı Kadın Aydınları” sunumuyla Doç. Dr. S. Seza Yılancıoğlu olacaktır. 29 Nisan günü, saat 14:15'te CKS'de yapılacak olan konferansa tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Konuşmacı Hakkında:

Seza Yılancıoğlu, Nice-Sophia Antipolis Üniversitesi- Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden Yüksek Lisans ve doktorasını aldı. Galatasaray Üniversitesinde Karşılaştırmalı Edebiyat, Frankofon Edebiyatlar ve Edebiyat Eleştirisi dersleri vermektedir.

Paris-Sorbonne Nouvelle, Toulouse, Bordeaux (Fransa), Iası (Romanya), Oran(Cezayir) Üniversitelerinde Çağdaş Frankofon Edebiyatlar üzerine çeşitli seminer ve konferanslar verip, yurtiçi ve yurt dışında birçok kongre ve kolokyumlara katılmıştır.