Kent Üniversitesi

MÜDÜRÜN MESAJI

Müdürün Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz,

İstanbul Kent Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu küreselleşen dünyada kendinize yer edinmeniz için ihtiyacınız olan dil becerilerini kazanmanızı sağlamayı hedeflemektedir. Yabancı dil becerisi hayatınızda yeni bir pencere açacak; sizlere daha iyi iş olanakları, seyahat ve yeni fikirlere açılım olanakları sağlayacaktır.

Deneyimli, sizlere dil edinimi sürecinizde rehberlik etmek için hevesli, dostça yaklaşım sergileyen öğretim elemanlarımız, üstün teknolojik olanaklar ve öğrenmenizi destekleyici bir öğrenme ortamı ile bu süreci başarıyla tamamlayacağınıza inanıyoruz.

Yabancı Diller Yüksekokulu’nda dil öğrenmenin yanı sıra, akademik bir topluluğun yetkin bir üyesi olmak için gereken eleştirel düşünme becerileri kazanmak, zamanınızı iyi yönetmek, kendi öğrenmenizin ve geleceğinizin sorumluluğunu almak gibi becerileri edinmenizi hedefliyoruz.

İstanbul Kent Üniversitesi, geleceğin sahibi siz gençlere hayallerinizi gerçekleştirmek üzere eğitim vermeyi amaçlamaktadır. Bunun gerçekleşmesinde ise dil becerileri edinmek oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Hedefimiz, üniversitemizin genel hedefleri ve değerleri çerçevesinde, öğrencilerimize çağın gereksinimlerine uygun olarak hem dil becerilerini hem de akademik becerileri kazandırmaktır. 

Mezunu ve bir parçası olmaktan daima gurur duyacağınız İstanbul Kent Üniversitesi’ndeki öğrenme yolculuğunuzda sizlere başarılar dilerim.

Dr. Öğr. Üyesi Deniz KARACA
Yabancı Diller Yüksekokulu MüdürÜ
deniz.karaca@kent.edu.tr

KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN