1.ÖRGÜTLERİN YÖNETİMİ ULUSLARARASI KONGRESİ

Tarih : 27.11.2020

Üniversitemiz ortaklığında 1. Örgütlerin Yönetimi Uluslararası Kongresi 27-28 Kasım 2020 tarihlerinde online olarak gerçekleşecektir.

Üniversitemizden Sayın Rektör Prof. Dr. M.Necmettin ATSÜ, Sayın Dekan Prof. Uğur TEKİN, Prof. Hasret ÇOMAK, Prof. Öcal USTA ve Prof. İbrahim ANIL konuşmacı ve / veya oturum başkanı olarak katılacaklar.

Kongre Hakkında:

Kongre, temel olarak yönetim bilimi ve onun doğrudan ilgili olduğu davranış bilimleri -psikoloji, sosyal psikoloji, sosyoloji, antropoloji- ile ilgili çalışmaları hedeflemektedir. Diğer yandan, Kongre kâr amaçlı ve kâr amaçlı olmayan tüm örgüt kategorilerini kapsama alanına aldığından, fen bilimleri, mühendislik bilimleri, sağlık bilimleri ve sanat dallarındaki Sivil Toplum Kuruluşlarının -odalar, dernekler, vakıflar, sendikalar-varlığı nedeniyle bu alanlardaki bilim insanlarının ve icracıların STK'ların örgütlenme ve yönetim sorunlarına-konularına yönelik çalışmalarına da açıktır.

Kongre programı için tıklayınız:

Kongre web sitesi için tıklayınız :