202112001 İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ KAĞITHANE YERLEŞKESİ GENEL YAPIM VE ONARIM İŞLERİ (2021)

İstanbul Kent Üniversitesi
Kağıthane Yerleşkesi Genel Yapım ve Onarım İşleri (2021) İhalesi
İhale Numarası 202112001
İhale Tarihi 13 Aralık 2021 - 10:00
Satın alınacak Mal/Hizmet Çeşitli İnşaat, Mekanik Tesisat ve Elektrik Tesisatı Yapım İşler yapılacaktır.
Talep Eden Birim Yapı İşleri Direktörlüğü
Satın Alan Birim Satınalma Direktörlüğü
Satın Alma Usulu 16.11.2018 tarihli, 30597 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği ve 14.09.2020 tarihli, 31244 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İstanbul Kent Üniversitesi İhale Yönetmeliği’nin 16. Maddesine göre Açık İhale Usulü
Satın Almanın Yapılacağı Yer Taksim Kampüsü
Satın Almanın Yapılacağı Tarih Aralık 2021
İlgili Personel satinalma@kent.edu.tr
Notlar · Ürün / hizmete ilişkin teknik şartname, sertifikalar, garanti süresi, teslim süresi bilgileri fiyat teklifi ile birlikte paylaşılmalıdır.
· Teklif KDV hariç olarak hazırlanmalıdır.
İhale Dosya Ekleri · İhale İlanı
· Yapım İşleri İdari Şartnamesi
· Yapım İşleri Genel Şartnamesi
· Yapım İşleri Özel Şartnamesi
· İnşaat Teknik Şartname ve Poz Tarifleri
· Mahal Listesi
· Yapım İşleri Sözleşme Tasarısı
· Anahtar Teslimi Götürü Bedel Teklif Mektubu
· Zarf Yazısı
İhale Karar Bildirgesi Kağıthane Yerleşkesi Genel Yapım ve Onarım İşleri (2021) İhalesi işine ait ihale 'Serhat İnşaat Turizm Gıda Peyzaj San. ve Tic. Ltd.Şti. ' firması üzerinde kalmıştır. İhale karar bildirgesi için tıklayınız.
KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN