2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Başvuruları

Tarih : 22.12.2020

Değerli Aday Öğrencimiz,

2020-2021  eğitim-öğretim  yılı  bahar  yarıyılı   İşletme   Yönetimi   (Tezli),  Uluslararası İşletmecilik (Tezsiz),  İş Sağlığı ve Güvenliği  (Tezsiz) ,  Sağlık Yönetimi (Tezli-Tezsiz) Yüksek Lisans Programlarının başvuruları devam etmekte olup  26.02.2021 tarihine kadar aşağıdaki listede yer alan evrakların Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne elden veya e-posta yoluyla teslim edilmesi gerekmektedir. Başvuru evraklarının incelenmesi sonucunda adaylara telefon ya da e-mail aracılığıyla kayıt işlemleri  için  geri  dönüşte  bulunulacak  olup  mülakat, bilim sınavı vs. konularda ayrıca bilgi verilecektir.

Başvuru için gerekli evrak listesi

Lisans Diploması Fotokopisi veya Geçici Mezuniyet Belgesi  (E-Devlet Üzerinden Alınabilir)

Onaylı Lisans Transkript Fotokopisi

ALES Sınav Sonuç Belgesi (Tezli Yüksek Lisans Başvuruları İçin)

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

Askerlik Durum Belgesi (Erkek Öğrenciler İçin)

Özgeçmiş (İletişim Bilgileri ve Başvuru Yapılan Program İsmi Mutlaka Yazılı Olmalıdır)

2 Adet Fotoğraf

İLETİŞİM: Cihangir Mahallesi, Sıraselviler Caddesi, No:71, 34433 Beyoğlu İSTANBUL

TELEFON:  +90 0212 610 10 10/234-334

E-MAİL:  lisansustubasvuru@kent.edu.tr

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR KONTENJANLARI VE BAŞVURU KOŞULLARI

Program Adı

Türü

Kontenjan

Başvuru koşulları

İşletme Yönetimi

Tezli

Lisans mezunu olmak, ALES EA puan türünden en az 55 puan almak.

Uluslararası İşletmecilik

Lisans mezunu olmak.

Sağlık Yönetimi

Tezli

Lisans mezunu olmak, ALES EA puan türünden en az 55 puan almak.

Sağlık Yönetimi

Lisans mezunu olmak

İş Sağlığı ve Güvenliği

Lisans mezunu olmak

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde Lisansüstü Programlara öğrenci kabulünde;

Tüm Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına müracaat eden adayların; müracaat öncesi mezun olduğu Lisans programlarındaki not ortalamalarına göre sıralanarak kontenjan dahilinde kabul edilmelerine,

İşletme Yönetimi Tezli Yüksek Lisans ve Sağlık Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programlarına müracaat eden adayların; ALES puanının %50’si ve lisans mezuniyet notunun %50’sinin toplamından oluşacak genel puan üzerinden sıralanarak kontenjan dahilinde kabul edilmelerine karar verilmiştir.

Tüm adayların başvuru kabulünden sonra kendisine başvuru numarası verilecek olup, sonuçlar başvuru numarasıyla ilan edilecektir.

Lisansüstü Programlar Ücret Bilgileri

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

PROGRAM ÜCRETİ/İNDİRİMLİ ÜCRET

İşletme Yönetimi (Tezli)

30000 ₺/15.000 ₺

Uluslararası İşletmecilik (Tezsiz)

20.000 ₺/10.000 ₺

Sağlık Yönetimi (Tezli)

30.000 ₺/15.000 ₺

Sağlık Yönetimi (Tezsiz)

20.000 ₺/10.000 ₺

İş Sağlığı ve Güvenliği (Tezsiz)

16.000 ₺/8.000 ₺

*Program ücretleri tezsiz yüksek lisans programlarının azami eğitim süresi olan 3 yarıyılı, tezli yüksek lisans programlarının azami eğitim süresi olan 6 yarıyılı kapsamaktadır.

Ödeme yöntemleri aşağıdaki gibidir:

1.Peşin ödemelerde program ücreti üzerinden %7 indirim uygulanır.

2.Eğitim ücreti; Akbank, İşbankası, Vakıfbank, Yapıkredi, Garanti Bankası, Denizbank, Finansbank kredi kartlarıyla maksimum 9 taksit şeklinde ödenebilir. Belirtilen bankalar dışındaki kredi kartlarına taksitlendirme yapılmamaktadır.

3.Eğitim kredisi kullanmak isteyen öğrencilerimizin Mali İşler Direktörlüğü ile görüşmeleri gerekmektedir.

*Kredi kartıyla ödeme yapacak öğrencilerimizin en az indirimli program ücreti tutarında limitlerinin olması gerekmektedir.