2020 - 2021 Bahar Yarıyılı Klinik Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonuçları

Tarih : 03.02.2021

* 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Klinik Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

*Yedek Liste adaylarının kayıtları ile ilgili bilgilendirme 12.02.2021 tarihinden sonra yapılacaktır.

Kesin Kayıt Tarihleri

Asil :  08-11 Şubat 2021

Yedek : 15-16 Şubat 2021

*Kayıt işlemleri hafta içi 10:00 – 15:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

* Hafta sonu kayıt işlemi yapılmamaktadır.

* Daha önce evrak teslimi gerçekleştirildiği için adayların herhangi bir evrak getirmesine gerek yoktur. Ancak eksik evrak ile başvuruda bulunan öğrencilerin belgelerini kayıt esnasında getirmeleri gerekmektedir.

* Asil statüde kayıt hakkı kazanan öğrencilerin belirtilen tarih aralığında kayıt işlemlerini yaptırmamaları durumunda herhangi bir ek süre verilmeyecektir.

Başvuran tüm adaylarımıza teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü