2021-2022 Güz Yarıyılı Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonuçları

Tarih : 06.09.2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Asil ve Yedek listede bulunmayan diğer adayların bilim sınavı sonuçları için lütfen tıklayınız.

*Yedek Liste adaylarının kayıtları ile ilgili bilgilendirme 10.09.2021 tarihinden sonra yapılacaktır.

Kesin Kayıt Tarihleri

Asil :  07-10 Eylül 2021

Yedek : 13-14 Eylül 2021

*Kayıt işlemleri hafta içi 09:30 – 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

* Hafta sonu kayıt işlemi yapılmamaktadır.

* Başvuru/Kayıt İçin Gerekli Belgeler

● Onaylı lisans diploması fotokopisi (e-devlet çıktısı olabilir)
● Onaylı lisans transkript fotokopisi (e-devlet çıktısı olabilir)
● Nüfus cüzdan fotokopisi
● Askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için geçerlidir)
● 2 Adet fotoğraf
● ALES sonuç belgesi

*Asil statüde kayıt hakkı kazanan öğrencilerin belirtilen tarih aralığında kayıt işlemlerini yaptırmamaları durumunda herhangi bir ek süre verilmeyecektir.

Başvuran tüm adaylarımıza teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü