2022-2023 Güz Yarıyılı Beslenme ve Diyetetik Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonuçları

Tarih : 01.08.2022

2022-2023 Güz Yarıyılı Beslenme ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonuçları

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Yüksek Lisans Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihleri

Asil: 02-08 Ağustos 2022

Yedek: 09-10 Ağustos 2022

*Kayıt işlemleri hafta içi 09:30 – 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

*Hafta sonu kayıt işlemi yapılmamaktadır.

*Başvuru/Kayıt İçin Gerekli Belgeler

● Onaylı lisans diploması fotokopisi (e-devlet çıktısı olabilir)
● Onaylı lisans transkript fotokopisi (e-devlet çıktısı olabilir)
● Nüfus cüzdan fotokopisi
● Askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için geçerlidir)
● 2 Adet fotoğraf
● ALES sonuç belgesi

*Asil statüde kayıt hakkı kazanan öğrencilerin belirtilen tarih aralığında kayıt işlemlerini yaptırmamaları durumunda herhangi bir ek süre verilmeyecektir.

Başvuran tüm adaylarımıza teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2022-2023 Güz Yarıyılı Beslenme ve Diyetetik Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonuçları

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Tezsiz Yüksek Lisans Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihleri

Asil: 02-08 Ağustos 2022

* Hafta sonu kayıt işlemi yapılmamaktadır.

* Başvuru/Kayıt İçin Gerekli Belgeler

● Onaylı lisans diploması fotokopisi (e-devlet çıktısı olabilir)
● Onaylı lisans transkript fotokopisi (e-devlet çıktısı olabilir)
● Nüfus cüzdan fotokopisi