2022-2023 Güz Yarıyılı Çocuk Gelişimi Tezli Yüksek Lisans Programı Başvuru Sonuçları

Tarih : 03.08.2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Çocuk Gelişimi Tezli Yüksek Lisans Programı başvuru sonuçları için tıklayınız.

Kesin Kayıt Tarihleri
Asil: 04 -10 Ağustos 2022

*Kayıt işlemleri hafta içi 09:30 – 16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
*Hafta sonu kayıt işlemi yapılmamaktadır.
*Başvuru/Kayıt İçin Gerekli Belgeler

● Onaylı lisans diploması fotokopisi (e-devlet çıktısı olabilir)
● Onaylı lisans transkript fotokopisi (e-devlet çıktısı olabilir)
● Nüfus cüzdan fotokopisi
● Askerlik durum belgesi (Erkek adaylar için geçerlidir)
● 2 Adet fotoğraf
● ALES sonuç belgesi

*Asil statüde kayıt hakkı kazanan öğrencilerin belirtilen tarih aralığında kayıt işlemlerini yaptırmamaları durumunda herhangi bir ek süre verilmeyecektir.

Not: Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Eğitimi vs. ilgili alanlardan mezun olmayan öğrencilerimiz ilk iki dönem Bilimsel Hazırlık eğitimi görecektir. Program ücreti dışında uygulanacak bilimsel hazırlık ders başı ücreti 1.500 TL’dir.

Başvuran tüm adaylarımıza teşekkür eder, eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.
İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü