Akademisyenlerimize Ara Sınavlar Hk. Bilgilendirme

Tarih : 01.12.2020

İstanbul Kent Üniversitesi’nin Değerli Akademisyenleri;

Bilindiği üzere 2020 - 2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları 30 Kasım - 05 Aralık 2020 tarihleri aralığında, Üniversitemizin OIS sistemi aracılığı ile yapılacaktır.

Bununla birlikte, ara sınav döneminin mazeret sınavı başvuruları 07 - 13 Aralık 2020, mazeret sınavları da 17 - 26 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bu nedenle, ara sınav yapan hocalarımızın, not girişlerinin, mazeret başvurularının bitiş tarihi olan 13 Aralık 2020 saat 17:00’dan önce OIS sistemine işlenmesi gerekmektedir.

Sınav yerine Ödev / Proje / Uygulama / Rapor / Makale vererek değerlendirme yapacak hocalarımızın, ilgili dokümanları kabulü için son tarih Rektörlüğümüz tarafından 27 Aralık 2020 saat 23:59 olarak belirlenmiştir. Bu dokümanların değerlendirilerek notların sisteme girilmesi için son tarih 15 Ocak 2021 saat 17:00’dır.

Tüm Ödev / Proje / Uygulama / Rapor / Makaleler OIS içerisinden kabul edilmeli ve Turnitin değerlendirme sistemine sokularak genel ve sınıf içi benzerlik oranlarına göre notlandırılmalıdır. Notlandırma kriterleri Üniversitemizin Eğitim Komisyonu tarafından belirlenip sizlere ayrıca duyurulacaktır.

Sağlıklı ve sorunsuz bir sınav dönemi geçirmenizi dilerim.

Saygılarımla,

Prof. Dr. M. Necmettin ATSÜ