Bahar Yarıyılı Derslerin İşlenişi Hakkında

Tarih : 23.02.2021

Üniversitemizin Değerli Öğrencileri,

Mart 2020 tarihinde hayatımıza giren ve tüm dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs Pandemisi sebebiyle, her zamankinden zor bir eğitim – öğretim dönemi geçirdik.

Siz değerli öğrencilerimiz kadar bizler de sizleri kampüsümüzde görmeyi, tüm akademik ve sosyal süreçlerimizi birlikte yürütmeyi arzu etmekteyiz.

Bu kapsamda;

2020 – 2021 Bahar Yarıyılı eğitim – öğretim sürecimiz 1 Mart 2021 Pazartesi tüm teorik dersler, çevrim içi (online) uzaktan eğitim ile başlayacaktır.

Uygulamalı dersler ise 5 Nisan 2021 Pazartesi tarihinden itibaren pandemi kurallarına uyularak ve gerekli tedbirlerin alınması koşuluyla, küçük gruplar halinde yüz yüze yapılacaktır.

Diş Hekimliği Fakültesi hariç, uygulamalı derslere katılım isteğe bağlı olup, devam zorunluluğu aranmayacaktır.

Akademik Birimlerimiz tarafından detaylı bilgilendirmeler www.kent.edu.tr duyurular bölümünden yapılacaktır.

Hepinize sağlıklı günler ve başarılı bir eğitim – öğretim yarıyılı geçirmenizi dileriz.

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörlüğü