Kent Üniversitesi
Business Breakfas

Business Breakfas

Tarih : 14.02.2024

14 Şubat Çarşamba günü Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın İstanbul’da ilk defa düzenlediği “Business Breakfast” etkinliği Üniversitemizin Taksim Yerleşkesinde gerçekleşmiştir.

Kahvaltı etkinliğine Türkiye ve Almanya’da birçok iş insanı ile Almanya’daki partnerimiz Heinrich-Heine Universität Düsseldorf’un (HHU Düsseldorf) İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Andreas Engelen ve asistanı Arş. Gör. Lennart Osses katılım sağlamıştır.

Rektörlük Uluslararası Temsilcimiz Öğr. Gör. Emre Atsü ve Prof. Dr. Andreas Engelen, Üniversitemiz ve HHU Düsseldorf ortaklığında hazırlanan “Doing Business between Türkiye and Germany" başlıklı “Micro-MBA Eğitimi" programının tanıtımını yapmışlardır.

16 Şubat Cuma günü Genel Sekreter Yardımcımız Av. Murat Baybalı, Rektörlük Uluslararası Temsilcimiz Öğr. Gör. Emre Atsü ve Almanya’daki partnerimiz Heinrich-Heine Universität Düsseldorf’un (HHU Düsseldorf) İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Andreas Engelen Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirdiği “Almanya ile Ticaret ve Yatırım Fırsatları Toplantısı”na katılım sağlamıştır.

Toplantıda Rektörlük Uluslararası Temsilcimiz Öğr. Gör. Emre Atsü ve Prof. Dr. Andreas Engelen, Üniversitemiz ve HHU Düsseldorf ortaklığında hazırlanan “Doing Business between Türkiye and Germany" başlıklı “Micro-MBA Eğitimi" programının tanıtımını yapmışlardır.

Bu eğitim programı aracılığıyla Türkiye'deki Alman şirketlerinin ve Almanya ile iş yapan ya da ileride iş yapmayı planlayan Türk şirketlerinin yönetici ve yönetici adayı kadrolarının akademik ve profesyonel olarak desteklenmesi hedeflenmektedir. İki üniversite ortaklığında oluşturulan İngilizce eğitim içerikleri ve uzman akademik kadrolarla güçlendirilen “Micro-MBA Eğitimi" programında, özellikle Almanya ile ilişkilerini güçlendirmek ve geliştirmek isteyen tüm profesyonel çalışanları aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Eğitimimize katılmak ya da detaylı bilgi almak isteyen bireyler direkt olarak İstanbul Kent Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi KÜYEM’e e-posta yoluyla ulaşabilirler.

E-Posta Adresi: kuyem@kent.edu.tr

Web: kuyem.kent.edu.tr

FOTOĞRAF & VİDEO