Kent Üniversitesi

Deneyim Paylaşım Seminerleri

Tarih : 03.05.2018

İstanbul Kent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü tarafından düzenlenen “Deneyim Paylaşım Seminerleri”nin ikincisi SALT Kültür Kurumu’nun İletişim ve Yönetim Direktörü Derya Açar Ergüç ile 8 Mayıs günü 13:00 – 15:00 saatleri arasında SALT Galata Binası’nda gerçekleştirilecektir.

Derya Açar Ergüç kimdir?

Derya Açar Ergüç, deneysel düşünce ve araştırmaya yönelik yenilikçi programlar geliştiren kültür ve araştırma kurumu SALT’ın İletişim ve Yönetim Direktörlüğünü yapmaktadır. Kurumun iletişim ve idari işler faaliyetlerinden sorumludur.

Ergüç, 1998’da Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuştur. Profesyonel iş hayatına 1997 yılında Beymen, Reklam ve Halkla İlişkiler departmanında başlayan Ergüç, 1998-2000 yılları arasında Londra’da İşletme eğitimi almış ve aynı dönemde Euromoney Institutional Investor PLC firmasında Business Meetings departmanında IT sektörü üzerine pazar araştırması çalışmalarında bulunmuştur. 

2000-2012 yılları arasında Garanti Bankası’nda Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak görev yapan Ergüç, kurumun marka yönetimi, kurumsal iletişim, basınla ilişkiler, sürdürülebilirlik, sponsorluk, itibar yönetimi, etkinlik yönetimi faaliyetlerini ve kurumsal sosyal sorumluluk projelerini yönetmiştir.

FOTOĞRAF & VİDEO