Deneyim Paylaşım Seminerleri – 4

Tarih : 11.01.2018

İstanbul Kent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü tarafından düzenlenen “Deneyim Paylaşım Seminerleri’nin dördüncüsü Communication Partner Grup Direktörü Zeynep Varlı Can’ın sunumuyla 15 Mayıs Salı günü 12:30 – 14:00 saatleri arasında C-303 dersliğinde gerçekleştirilecektir.

Zeynep Varlı Can kimdir?

İletişim sektöründe on yılı aşkın süredir Türkiye’nin önde gelen ulusal şirketleri ve uluslararası markalara danışmanlık hizmeti veren Zeynep Varlı Can, The Holmes Report tarafından 2014 yılında Türkiye’nin, 2017 yılında ise Ortadoğu’nun en başarılı ilk 5 danışmanlık şirketi arasında gösterilen Communication Partner’da Grup Direktörü olarak çalışmaktadır. Uzmanlık alanları arasında stratejik iletişim planlaması, içerik geliştirme ve metin yazımı, lider iletişimi, kurum içi iletişim, pazarlama iletişimi ve kriz iletişim süreçlerinin yönetimi bulunan Zeynep Varlı Can, sosyoloji mezunudur ve iletişimi, yönetim biliminin bir parçası olarak görmektedir.

FOTOĞRAF & VİDEO