Deprem Sonrası Travmalı Olgulara Cerrahi Yaklaşımda Deneyim ve Öneriler

Tarih : 13.03.2024

Prof. Dr. Acar Aren Gaziantepte yapılan Ulusal Travma ve Acil Cerrahi Derneği 6. Bölgesel Sempozyumu’na konuşmacı olarak davet edilmiştir. “Deprem Sonrası Travmalı Olgulara Cerrahi Yaklaşımda Deneyim ve Öneriler” Konulu Bölgesel Sempozyum 2 Mart 2024 Gaziantep’te SANKO Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde ve SANKO Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Sanko Üniversitesi Rektörü tarafından kabul edilen hocamız sempozumunda bilimsel kurulunda yer aldı. İnteraktif Olgu sunumları oturumunda başarıyla Moderatörlük görevi yapmıştır. Sempozyun sonrası Teşekkür belgesi verilmiştir. Ayrıca sempozyuma katkılarından dolayı Gaziantep Sağlık Müdürlüğüne, Ulusal Travma ve Acil Cerrahi derneği adına plaket vermiştir.

FOTOĞRAF & VİDEO