Kent Üniversitesi

Dijital Marka Zirvesi

Tarih : 18.12.2020

 Türkiye’de Covid-19 Pandemisi sürecinde markaların yürüttüğü stratejik yaklaşımlar ve bu amaçla gerçekleştirdiği dijital iletişim faaliyetlerinin ele alınacağı “ Dijital Marka Zirvesi”, ulusal ve uluslararası şirketlerin yöneticilerine ev sahipliği yapacaktır.

İstanbul Kent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından düzenlenecek, Dijital Marka Zirvesi, Dr. Öğretim Üyesi. Duygu Aydın Aslaner’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

KATILIM LİNKİ:

Özgür Ahmet Köse/ Marka Tasarımcısı ve Danışmanı

1999 yılında İstanbul Üniversitesi’nden mezun olmuş ve 2000’lerin başından itibaren çeşitli reklam ajanslarında grafik tasarımcı olarak profesyonel kariyerine başlamıştır. 2008 yılında TANITIMON reklam ajansını kurmuştur. 2019 yılına kadar kurucu ortağı ve kreatif bölüm başkanı olarak farklı sektörlerden ulusal ve uluslararası birçok marka ile çalıştıktan sonra bugün artık bireysel olarak yoluna devam etmektedir. Reklamcılık alanında ekibiyle birlikte yönettiği kampanya ve projelerle ulusal ve uluslararası birçok itibarlı ödülün sahibidir. Marka tasarımı ve marka danışmanlığı odağındaki çalışmalarına devam ederken bugün biri global diğeri yerel olmak üzere iki ajansın creative danışmanlığını da yürütmektedir 2019 yılı Kasım ayı itibariyle Facebook ile iş birliğine giden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile beraber KOBİ’lere ve girişimcilere özel Türkiye genelinde 30 ilde Digital Marketing Mentoru olarak eğitimler vermektedir. 2020 itibariyle de kurucusu olduğu Brand Story Agency ile marka tasarımı dikeyinde projeler geliştirmeye devam etmektedir.

Tunç Berkman/ xCMO-Girişimci-Marka ve Pazarlama Danışmanı

Syracuse University mezunu olan Berkman, Babson College’de MBA’yi tamamlamıştır. Monitor Company/New York’da danışman olarak perakendecilik ve Telco sektörlerine ilişkin projelerde yer almıştır. Koç Holding’de Yeni İş Geliştirme Grubu Proje Yöneticisi olduğu sırada BookinTurkey ile Tanı/Paro’yu kurmuştur. Koç Holding, Tanı Pazarlama ve Arçelik’te yönetici; Avea’da direktör olarak görev almıştır. 2010 yılında Chado Tea markası ile WorqCompany adlı paylaşımlı ofis iş modeline yatırım yapmıştır. Triber Shop, Directik ve Zack AI adlı girişimlere yatırımı devam etmektedir. 2011 yılında Mobilexpress’i, 2013 yılında One Dijital markası ile dijital medya planlama ajansını kurmuştur. People Communications İletişim Ajansı, Veritas Media ve Vestel’de Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir. 2019’da TBS Investment & Management Company adlı yatırım ve danışmalık şirketine ortak olmuştur. Divera AI Yapay Zekâ tabanlı pazarlama şirketinde bağımsız danışman, İngiliz Bolt Insight firmasında ve Capital Sports Media’da Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görev almaktadır. Sosyal medyada tüketici davranışlarını dinleme ve analiz etmek konusunda Amerikalı D-tag Anaytics Inc.’in Türkiye, CIS ve Arap Yarımadası yetkili çözüm ortağıdır. Çeşitli dernek ve komitelerde üyeliği bulunan Berkman, World Business Angel Investment Forum (WBAF) Türkiye Senatörü ve 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu üyesidir. Gazete ve dergilerde köşe yazarlığının yanında radyo programcılığı da yapmaktadır.

Anıl Erbayrak/ Bersay İletişim Danışmanlığı-Danışman

2008 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çeviribilim Bölümü'nden mezun olan Erbayrak, iş dünyasının saygın sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği çatısı altında İletişim Uzmanı olarak 2,5 sene görev almıştır. Kasım 2012'de İngiltere'nin Liverpool kentine giderek eğitim görmüş, 2013 yılında Türkiye'ye dönerek Bersay İletişim Danışmanlığı'nda çalışmalarına başlamıştır. Çeşitli sektörlerdeki lider kuruluşlara iletişim danışmanlığı hizmeti veren Erbayrak, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Haydar Özkömürcü/ Dijital Pazarlama Danışmanı

Profesyonel kariyeri süresince dünya genelinde, General Electric, Johnson&Johnson, T. İş Bankası gibi 300’den fazla marka ile çalışmıştır. Hali hazırda sektörde aktif olarak çalışan 3000’den fazla öğrencisi bulunmaktadır. SEMrush Blog, Brandmap gibi sektörün öncü yayınlarında makaleler yazmakta olup, İnternet ve Teknoloji alanında Türkiye’nin en etkin kişisi seçilmiştir.

Şirin Güven Yazıcıoğlu/ PepsiCo PR&Communication Manager

Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü mezunu olan Yazıcıoğlu, University of Amsterdam’da Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. 2004-2011 yılları arasında Cumhuriyet Gazetesi’nin Sanat ve Kültür Bölümü için Haftasonu ve Pazar dergilerinde çeşitli haber ve röportajlar yapmış, makaleler yazmıştır. Daha sonra 2014 yılına kadar uzun ve kısa metrajlı filmlerde senaryo yazarlığı yanında yapımcılık yapmış ve çeşitli görevlerde rol almıştır. 2014 yılında Contactplus Halkla İlişkiler Ajansı’nda Metin Yazarı olarak göreve başlamıştır. 2015 yılında desiBel Ajans’ta Coca Cola’nın Halkla İlişkiler ve İletişim sorumluluğunu üstlenmiştir. 2017 yılı itibariyle PepsiCo’da Halkla İlişkiler ve İletişim Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.