Diş Hekimliği Fakültesi Sınavları Hk.

Tarih : 08.05.2020

Diş Hekimliği Fakültesi Sınavları hakkında yapılan açıklama şu şekildedir:

"Fakülte Kurulumuz,  Kovid-19 pandemisi nedeniyle akademik takvimi belirlerken; YÖK’ün "15 HAZİRAN 2020 TARİHİ İTİBARİYLE ÜNİVERSİTELERDE AKADEMİK TAKVİME DÖNÜLMESİ KARARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA”sını esas almıştır.

Kovid-19 pandemisi nedeniyle 16 Mart 2020 tarihinden itibaren online olarak sürdürdüğümüz 2020 Bahar yarıyılında yer alan teorik derslerin vize sınavlarının “online olarak”  20-21-22-27-28-29 Mayıs 2020 tarihlerinde yapılmasına karar verilmiştir. Vize sınavları ilk 7 dersi kapsayacaktır.

Teorik derslerin vize sınav programları Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS) üzerinden sizlerle paylaşılacaktır.

İngilizce II, Türk Dili II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Biyoistatistik, Sosyal Sorumluluk Proje-Uygulama, Güzel Sanatlar II dersleri vize sınavı yerine “ödev-proje uygulaması” yapacaklardır. Ödev-projelerin son teslim tarihleri dersin öğretim üyeleri tarafından belirlenecektir.

Teorik derslerin final sınavları ve uygulama derslerine ilişkin süreçler ise önümüzdeki günlerde Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS) üzerinden sizlerle paylaşılacaktır.

Tüm öğrencilerimizin bilgisine sunulur."