Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyelerimizin İngiltere UCL ve Pakistan COMSATS Üniversiteleri İle Ortak Araştırma Makalesi Yayınlandı

Tarih : 05.02.2024

İstanbul Kent Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Muhammet Emin Çam ve Dr. Öğr. Üyesi Ece Güler’in yürüttüğü ve Pakistan COMSATS Üniversitesi Biyomedikal Malzemelerde Disiplinlerarası Araştırma Merkezi, University College London Ortopedi & Kas-İskelet Bilimleri Enstitüsü ve Marmara Üniversitesi işbirliği ile gerçekleşen B12 vitamininin transdermal ve dil atı uygulamaya uygun ürünlerinin hazırladığı ve karşılaştırdığı orijinal araştırma makalesi ''Vitamin B12-loaded chitosan-based nanoparticle-embedded polymeric nanofibers for sublingual and transdermal applications: Two alternative application routes for vitamin B12'' dünyaca ünlü yayın evlerinden Elsevier'ın International Journal of Biological Macromolecules (Q1, Etki değeri: 8.3) dergisinde yayınlandı. Öğretim üyelerimizi tebrik ederiz.