Elektronörofizyoloji Programı EMG Teknisyen Kursu

09.00-17.00

I Blok Konferans Salonu

Kontenjan sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için: kuyem@kent.edu.tr

Kurs Ücreti: 200 ₺ (Kent Üniversitesi öğrencilerine %50 indirimlidir. Öğle yemeği ve ikramlar dahildir.)

Kurs Düzenleyicisi:

Doç. Dr. Özgür Bilgin Topçuoğlu (İstanbul Kent Üniversitesi, SHMYO, ENF Program Başkanı)

Konuşmacılar:

Prof. Dr. Feray Savrun (İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa- Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı)

Prof. Dr. Kayıhan Uluç (Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi)

Dr. Öğretim Üyesi Nermin Görkem Şirin (İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi)

Uzm. Dr. Celal Şalçini (NPİstanbul Beyin Hastanesi, Nöroloji Uzmanı)

Uzm. Dr. Hande Alibaş (Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Nöroloji Kliniği, Nöroloji ve Klinik Nörofizyoloji Uzmanı)

Eğitici Teknisyenler:

Yusuf Demir: İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Nörofizyoloji Lab. Teknisyeni

Sercan Davulcu: Marmara Üniversitesi Nörofizyoloji Lab. Teknisyeni

Aysel Çakır: Marmara Üniversitesi Nörofizyoloji Lab. Teknisyeni

Merve Güney: Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları EMG Lab. Teknisyeni

Kurs Sekreteri:

Öğr. Gör. Nur Korkmaz (İstanbul Kent Üniversitesi, SHMYO, ENF Programı Öğretim Görevlisi)

*ENF teknisyenleri / öğrencilerine önce teorik ders ardından cihaz başı uygulama dersi verilecektir.

*Eğitim Koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecektir.