Ender Merter Usta İşi Sergisi

Tarih : 22.03.2021

İstanbul Kent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenecek, "Ender Merter Usta İşi Sergisi", Dr. Öğretim Üyesi Duygu Aydın Aslaner koordinatörlüğünde gerçekleştirilecektir.

Ender Merter Usta İşi Sergisi’nin amacı; Türkiye’de reklamcılığa yön veren 24 reklam ustasının yaşamlarına, mesleki hayatlarına ve eserlerine ev sahipliği yaparak genç iletişimcilerin gelişimine katkı sağlamaktır.

Sergi’nin açılışını yapacak olan Reklamcı/Yazar Ender Merter ile reklamcılık tarihi üzerine söyleşi 24 Mart 2021 tarihinde saat 14.00’da Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.

Katılım herkese açık ve ücretsizdir.

Tarih: 24 Mart 2021

Saat: 14:00

Yer: Zoom (tıklayınız)

AKIŞ:

14:00 Ender Merter Usta İşi Sergisi Açılış
14:03 İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Atsü (Açılış Konuşması)
14.10 Müzik dinletisi / Veysel Aktaş Eviny Gringo / Valse
14.20 Reklamcı - Yazar Ender Merter
15.30 Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet İlkay Ceyhan (Kapanış
Konuşması)