Erasmus+ Günleri Etkinlikleri

Tarih : 15.10.2021

Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenen Erasmus+ Günleri etkinlikleri kapsamında, 14.10.2021 tarihinde Pendik Belediyesi Gençlik Kampı’nda lise ve üniversite öğrencilerinin katılımı ile Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı düzenlenmiştir. Pendik Belediyesi AB Projeleri Ofisi tarafından düzenlenen etkinliğe, kurumumuz Erasmus+ ve Yurtdışı Programlar Koordinatörlüğü’nden Erasmus+ Koordinatör Yardımcısı ve Kurum Çevirmeni İpek Sayrak katılmış ve Üniversite’mizde yürütülen Erasmus+ projeleri hakkında katılımcıları bilgilendirmiştir.

In the framework of Erasmus+ Days held by the European Commission, Introduction to Erasmus+ Meeting was organized on October 14th, 2021 at Pendik Municipality Youth Camp with the participation of high school and university students. Erasmus+ Vice Coordinator and In-house Translator İpek Sayrak from Erasmus+ and International Programs Office participated in the event held by Pendik Municipality EU Projects Office and informed the participants about the Erasmus+ projects conducted by our University.

FOTOĞRAF & VİDEO