Erken Kayıt Duyurusu

Tarih : 24.02.2021

Üniversitemize kayıtlı ön lisans ve lisans öğrencilerimiz için; 2021-2022 akademik yılı erken kayıt dönemi başlamıştır.

Erken kayıt indiriminden yararlanacak olan öğrencilerimize 31 Mart’a kadar kayıt yaptırması durumunda %9 indirim uygulanacaktır. Peşin ödeme yapılırsa ayrıca %7 peşin ödeme indiriminden faydalanabilirler. Peşin ödeme indirimi, ücretin tamamının EFT/Havale veya KRK tek çekim ile ödenmesi durumunda uygulanacaktır.

Üniversitemizde mali işler direktörlüğü nakit tahsilat yapmamakta olup, ödemesini peşin yatırmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki hesaplara Havale/EFT işlemi yapması ve dekontunu maliisler@kent.edu.tr adresine iletmeleri önemlidir. Banka bilgileri aşağıdaki gibidir.

Alıcı Adı: İstanbul Kent Üniversitesi

Banka İsmi: Türkiye Vakıflar Bankası/Etiler Şubesi

İban: TR68 0001 5001 5800 7306 1774 28

Alıcı Adı: İstanbul Kent Üniversitesi

Banka İsmi: Denizbank/Gayrettepe Şubesi

İban: TR27 0013 4000 0146 3994 5000 09

Açıklama: Öğrenci adı soyadı ve TCKN

Taksitli ödenmesi durumunda anlaşmalı olduğumuz Kredi kartlarına 9 taksit uygulanacaktır.

Anlaşmalı kredi kartlarımız;

Vakıfbank, İşbankası, Garanti Bankası, Denizbank, Akbank, Yapı Kredi, QNB Finans Bank

Kredi kartı ile ödeme yapacak olan öğrencilerimizin kartında ödeyeceği tutar kadar limit olması gerekmektedir.

Anlaşmalı bankalarla kredili mevduat hesabı açtırarak  ödeyeceğiniz tutarı 9 eşit taksite bölebilirsiniz. Bankalardan işlem yapılabilmesi için proforma faturanın mali işler biriminden temin edilmesi ve ardından  Vakıfbank Etiler Şubesi veya Denizbank Beyoğlu Şubesi’nden  işlem yapılması gerekmektedir.

Erken kayıt indirimi 31 Mart’a kadar %9 indirim,

30 Nisan’a kadar %7 indirim,

31 Mayıs’a kadar %5 indirim olarak uygulacaktır.

01 Haziran’dan itibaren erken kayıt indirimi uygulanmayacaktır.