Gastronomi Workshops
Tarih : 22.03.2022
İstanbul Kent Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi eğitim programları kapsamında Gastronomi Workshops başlıyor.
Taksim Kampüsünde gerçekleşecek olan workshoplarda alanında uzman isimlerden mutfağın inceliklerini öğrenebileceksiniz.
| Workshop | Eğitmenler | Ücret | Tarih/Saat | 
| Pizza-Focaccia Atölyesi | Doç. Dr. Burak MİL | 250 TL |  9 Nisan 10.00-14.00  | 
		
| Makarna ve Makarna Sosları | 
			 Doç. Dr. Burak MİL Öğr. Gör. Münevver KAYA Öğr. Gör. Hilal KESKİN | 
			250 TL |  16 Nisan 10.00-14.00  | 
		
| Mezeler, Salatalar ve Salata Sosları | Ömer BÜBER | 250 TL |  23 Nisan 10.00-14.00  | 
		
| Cupcake ve Glazeler | Gamze VATANDOST | 250 TL |  30 Nisan 10.00-14.00  | 
		
*Kontenjanlarla sınırlıdır.
*İstanbul Kent Üniversitesi öğrenci ve personeline %20 indirim uygulanacaktır.
*Detaylı bilgi ve başvuru: kuyem@kent.edu.tr