Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanlığı tarafından düzenlenen ”Gençlerin Objektifinden Çocuk Hakları” yarışması sonuçlandı.

Tarih : 29.11.2021

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında İstanbul Kent Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü tarafından düzenlenen “Gençlerin Objektifinden Çocuk Hakları” konulu ödüllü fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Katılımcılara ve değerli jüriye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Birincilik ödülü :  Volkan Karagülleoğlu /İsimsiz

İkincilik ödülü :  Fatih Yılmaz / Engelsiz Yaşam

Üçüncülük ödülü: Yalçın Çiftçi / Mülteci Çocukları

Mansiyon ödülü:  Volkan Karagülleoğlu / Bir çare