İkili Akademik İşbirliği Anlaşması

Tarih : 16.11.2022

İstanbul Kent Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ile Almanya’nın Heinrich-Heine-University Düsseldorf Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ile ikili akademik işbirliği imzalanmıştır.

Bu anlaşma kapsamında; her iki üniversitenin hem öğrencilerine hem de akademisyenlerine yönelik, kurumlar arası kısa dönem değişim programları düzenlenecektir. Anlaşma gereği, her iki üniversitenin ortak katkısıyla çevrimiçi ya da karma formatta konferanslar organize edilecektir.

İstanbul Kent Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (KÜYEM) ve HHU Düsseldorf Further Education Center üzerinden Türkiye ve Almanya arasında hizmet veren firmalara stratejik yönetim, yenilikçilik, kurumsal girişimcilik, yönetimde veri bilimi ve benzeri alanlarda profesyonel eğitimler organize edilecektir.