Kent Üniversitesi

International Masters Summer School Programı

Tarih : 28.05.2024

Sevgili Öğrenciler,

İstanbul Kent Üniversitesi olarak, University of Bradford School of Management tarafından düzenlenen International Masters Summer School programına 5 (beş) öğrenci için ücretsiz katılım fırsatı sunuyoruz. Bu benzersiz program, işletme, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, uluslararası ticaret ve lojistik alanlarında uzmanlaşmak isteyen üçüncü ve dördüncü sınıf lisans ile birinci dönemini tamamlamış yüksek lisans öğrencileri için tasarlanmıştır.

Program Detayları:

Tarihler: 28-31 Mayıs 2024

Başvuru Koşulları: Lisans bölümlerinin 3. ve 4. sınıfları ile birinci dönemini tamamlamış yüksek lisans öğrencileri

*Öğrenciler başarı sıralamasına göre seçilecektir.

Bölümler: İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik

Dil Şartı: Üst seviye İngilizce

Program Teması:

Aktivizmden Aksiyonizme: İklim Değişikliğine Uyum, Azaltma ve Genelge Ekonomik Stratejiler

İklim değişikliği artık bir olasılık değil, gıdalarımızı tehdit eden kesin bir gerçektir. Bu sorunların çözümü için döngüsel ekonomi stratejileri geliştirmek üzere dünya çapında bir çağrı yapılmaktadır. Bu program, öğrencilere bu konuları anlama ve yenilikçi çözümler geliştirme fırsatı sunacaktır.

Başvuru ve İletişim:

Başvurularınızı 24 Nisan tarihine kadar erasmus@kent.edu.tr adresine iletebilirsiniz. Detaylı bilgi ve sorularınız için de aynı adresi kullanabilirsiniz.

Bu benzersiz fırsatı kaçırmayın! Sizleri International Masters Summer School programında görmekten memnuniyet duyacağız.