Kent Üniversitesi
İşletme ve Yönetim Bilimleri Uluslararası Kongresi

İşletme ve Yönetim Bilimleri Uluslararası Kongresi

Tarih : 25.12.2019

İşletme ve Yönetim Bilimleri Uluslararası Kongresi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü tarafından, Üniversitemizin ev sahipliğinde 28-29 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenecektir.

KONGRE YÜRÜTME KURULU

Kongre Başkanı: Prof. Dr. Öcal Usta / İstanbul Kent Üniversitesi

Kongre Başkan Yardımcısı: Dr. Öğr. Üyesi Bülent Demir / İstanbul Kent Üniversitesi

KONGRE TANITIM

İşletme ve Yönetim Bilimleri Uluslararası Kongresi, işletme ve yönetim bilimleri alanlarında gerçekleşen araştırmaları en hızlı şekilde literatüre kazandırmayı amaçlayan bir kongredir.

Alanla ilgili bütün akademisyenler, lisansüstü eğitim öğrencileri ve her düzeydeki yöneticileri, Kongremize katılmaya davet ediyoruz.

 

KAPSAM ve KONULAR

Temel İşletme Fonksiyonları: Yönetim, Organizasyon, Pazarlama, Muhasebe, Finans, İnsan Kaynakları Yönetimi, Turizm İşletmeciliği, Üretim

Destek Fonksiyonları: Bankacılık, Çalışma Ekonomisi, Eğitim Yönetimi, Ekonomi, Endüstriyel İlişkileri, Girişimcilik ve Küçük İşletmeler, İletişim, Lojistik, Maliye, Reklamcılık, Satış Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Yönetim Bilişim Sistemleri.

 

ÖNEMLİ TARİHLER

9 Aralık 2019: Bildiri Tam Metinlerinin Alınması (İlk Gün)

14 Şubat 2020: Bildiri Tam Metinlerinin Alınması (Son Gün)

17 Şubat 2020: Kabul Edilen Bildirilerin Duyurulması

21 Şubat 2020: Kongre Taslak Programının Yayınlanması

28 Şubat 2020: Kongre Bildiri Kitapçığının Yayınlanması

 

ULUSLARARASI YAYIN OLANAKLARI

İşletme ve Yönetim Bilimleri Uluslararası Kongresi'ne kabul edilen tüm bildiriler kongre kitapçığında tam metin olarak yer alacaktır.

Ayrıca, araştırmacıların talep etmesi üzerine Türkçe bildirilerin geliştirilmiş halleri Uluslararası Akademik Yönetim Bilimleri Dergisi (YÖNBİL) dergisinde özel sayı olarak (www.yonbildergi.com),

İngilizce bildirilerin geliştirilmiş halleri International Journal of Advanced Multidisciplinary Research and Review (IJAMRR) (http://www.ijamrr.com) yayınlanacaktır.