İstanbul Barosu 18 Mart Çanakkale ve Atatürk Etkinliği

Tarih : 25.03.2024

“İstanbul Kent Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Ombudsmanlık Kulübü öğrencileri 23 Mart 2024 Cumartesi günü İstanbul Barosu Cumhuriyet Araştırmaları Merkezi (CUMER) tarafından düzenlenen “Çanakkale ve Atatürk” adlı etkinliğe iştirak etmişlerdir. Program CUMER Koordinatörü Avukat Zerrin Kavak Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başlamıştır. Avukat Zeren Çatalkaya Aktaş’ın moderatörlüğü yaptığı panelde İstanbul Kent Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Mesut ÖZEL tarafından “Zaferinin 109. Yıldönümünde Çanakkale: Önder ve Ulus Yaratan Savaş”; Avukat Levent BİLGİN tarafından ise “Bir Destandır Çanakkale” başlıklı birer sunum yapılmıştır. Konuşmacılara anı objelerinin sunulmasının ardından tüm katılımcılarında yer aldığı etkinlik hatıra resminin çekilmesi ile program sona ermiştir. “ “

FOTOĞRAF & VİDEO