İstanbul Kent Üniversitesi ile Vatel Uluslararası Otelcilik ve Turizm Okulu arasında “Mutfak Sanatları Akademisi İşbirliği Sözleşmesi” imzalanmıştır.

Tarih : 04.04.2024

Taraflar arasında kurulan bu işbirliği ile uluslararası mutfak sanatları konusuyla ilgili eğitim programları hazırlamak ve uygulamaya koymak, gastronomi alanında araştırmalar yapmak ve içerik oluşturmak hedeflenmektedir.

İşbirliği sonrasında ortaya çıkacak eğitim programları aracılığıyla mutfak sanatları konusunda uluslararası akademik bilgi ve deneyime sahip eğitmen kadromuz sayesinde; sektörü yakından tanıyan, ihtiyaçları bilen ve uluslararası mutfak sanatlarının her alanında her seviyesinde departmanı idare edebilecek, üreten ve global düşünen, mutfak sanatlarını özümseyen öncü, inovatif ve yaratıcı mutfak şefleri yetiştirmeyi amaçlanmaktadır.