Kariyer ve Meslek Günleri

Tarih : 23.03.2022

Bursalı öğrencilerle ‘Kariyer ve Meslek Günleri’nde buluştuk

İstanbul Kent Üniversitesi akademisyenleri ‘Kariyer ve Meslek Günleri’ etkinliği kapsamında Bursa’da lise öğrencileriyle buluştu.

Üniversitemizin; Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Osmangazi Belediyesi, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Fetih Müzesi iş birliğiyle düzenlediği program 22 Mart günü gerçekleşti.

Programa Rektörümüz Prof. Dr. M.Necmettin Atsü, Rektör Yrd. Prof. Dr. Tuğrul Biren, Genel Sekreter Yrd. Av.Murat Baybalı, bölüm akademisyenlerimiz ve Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Direktörlüğü personelimiz katıldı.

Kariyer ve Meslek Günleri kapsamında lise öğrencileri meslek seçimi, kariyer imkanları, üniversite yaşamı gibi birçok konuda doğrudan akademisyenlerden bilgi alma fırsatı yakaladı.