Tarih : 09.05.2024

Kazakistan Başkonsolosu Nuriddin Amankul, üniversitemizdeki Kazakistanlı öğrencilerle buluşarak sohbet etti. Buluşmaya Rektörümüz Prof. Necmettin Atsü ve İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Dekanımız Prof. Hasret Çomak eşlik ettiler. Buluşma sonunda 29 Mayıs'da üniversitemizde tüm Kazakistanlı öğrencileri davet edeceğimiz bir etkinlik düzenlenmesine karar verildi.

Consul General of Kazakhstan, Nuriddin Amankul, met with Kazakhstani students at our university and had a conversation. Our Rector, Prof. Necmettin Atsü, and our Dean of the Faculty of Economics, Administrative, and Social Sciences, Prof. Hasret Çomak, accompanied the meeting. At the end of the meeting, it was decided to organize an event on May 29th at our university inviting all Kazakhstani students.