Kent Üniversitesi
Kent'te 23 Nisan Coşkusu

Kent'te 23 Nisan Coşkusu

Tarih : 25.04.2022

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğünce Çocuk Gelişimi Kulübü ve Bölümü ile düzenlenen 23 Nisan Kent Çocuk Şenliği coşkuyla gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kent Çocuk Şenliği’nde, çocuklar için yüz boyama, müzikli bahçe oyunları, stantlar, çekilişler ve rengarenk hediyelerle dopdolu bir gün geçirdik.

Etkinlik kapsamında Engelsiz Eğitim Vakfı tarafından öğrenciler için düzenlenen Ebru Sanatı workshop’ta oluşturulan renkli eserler, sergi haline getirilerek fuaye alanında gösterime açıldı.

Etkinlikte konuşan Rektörümüz Prof. Dr. M.Necmettin Atsü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramı üniversite olarak çocuklarla kutlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 102 yıl önce bağımsızlıkla çocuklara armağan edilen bayramdır. Bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Çocuklarımızın var olduğu, her zaman mutlu ve iyi olduğu yarınlar istiyoruz. Atatürk’ün de istediği gibi iyi yerlere gelmelerini istiyoruz. Tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.

Rektör koltuğu 23 Nisan’da üniversite personellerimizin çocuklarına emanet edildi

FOTOĞRAF & VİDEO