Kurumsal Dış Değerlendirme Saha Ziyareti Toplantıları

Tarih : 20.12.2022

Yükseköğretim Kalite Kurulu “Kurumsal Dış Değerlendirme Programı” kapsamında Değerlendirme Takımı ile “Saha Ziyareti” 20.12.2022 tarihinde devam etti.

Ziyaret Kapsamında Sabah Oturumları; Değerlendirme Takımı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Yabancı Diller Yüksekokuluna eş zamanlı olarak ziyaret gerçekleştirmiş, Müdür ve Müdür Yardımcıları ile ilgili birimlerin Öğretim Elemanları ve Öğrencileriyle ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirilmiştir.

Ziyaret Kapsamında Öğleden Sonra Oturumları; Üniversitemizin İdari Birim Direktörleri ve Yöneticileri ile birimlerde bulunan idari personeller ve son olarak Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Merkezleri ile Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı ile ayrı ayrı toplantılar yapılarak Saha Ziyaretinin ikinci günü tamamlanmıştır.

FOTOĞRAF & VİDEO