Kurumsal Dış Değerlendirme Saha Ziyareti Toplantıları Sona Erdi

Tarih : 21.12.2022

Yükseköğretim Kalite Kurulu “Kurumsal Dış Değerlendirme Programı” kapsamında Değerlendirme Takımı ile “Saha Ziyareti” Toplantılarının son aşaması 21.12.2022 tarihinde gerçekleşti.

Ziyaret Kapsamında Kapanış Toplantıları;

Üniversitemiz Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı ile kapanış toplantılarının ilkini Sayın Rektörümüzle bir araya gelerek başlatmış sonrasında,

Üniversitemiz Rektörü, Rektör Yardımcısı, Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcıları ve Strateji Geliştirme ve Kalite Planlama Direktörü ile Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı kapanış toplantılarını gerçekleştirmiş ve Dış Değerlendirme sürecini başarıyla tamamlamıştır.

Toplantının tamamlanmasının ardından, İstanbul Kent Üniversitesi Kağıthane Kampüsünde, Engelli Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Erişilebilir Eller Kulübü bünyesinde “Kent Tid Band İşaret Dili Korosu” nun düzenlediği konsere, Değerlendirme Takım Üyeleri ve Üniversitemiz Rektörü ve Yöneticileri de katılım sağlayarak etkinliğimizi onurlandırmışlardır.

FOTOĞRAF & VİDEO