DUYURULAR

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Başvuruları ve Kayıtları Başladı

Tarih : 07.07.2021

Program Adı

Türü

Kontenjan

Başvuru koşulları

Pedodonti

Doktora

10

Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmak.  ALES Sayısal puan türünden ve Yabancı Dil Sınavından en az 55 puan almak.

Klinik Psikoloji

14

Tıp Fakültesi, Psikoloji, PDR alanında lisans mezunu olmak, ALES Eşit Ağırlık puan türünde en az 55 puan almak.

Klinik Psikoloji

25

Tıp Fakültesi, Psikoloji, PDR alanında lisans mezunu olmak.

Oral İmplantoloji

10

Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmak. ALES Sayısal puan türünden en az 55 puan almak.

Oral İmplantoloji

10

Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmak.

Çocuk Diş Hekimliği

İşletme Yönetimi

12

Lisans mezunu olmak, ALES EA puan türünden en az 55 puan almak.

Uluslararası İşletmecilik

5

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

15

Lisans mezunu olmak, ALES Sözel puan türünden en az 55 puan almak.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

30

Çocuk Gelişimi

15

Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Eğitimi vs. ilgili alanların birinden mezun olmak. ALES EA puan türünden en az 55 puan almak.

Sosyal Hizmet

30

İş Sağlığı ve Güvenliği

28

Sağlık Yönetimi

10

Lisans mezunu olmak, ALES EA puan türünden en az 55 puan almak.

Sağlık Yönetimi

20

Lisans mezunu olmak.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Lisansüstü Programlara öğrenci kabulünde;

Tüm Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına müracaat eden adaylar; müracaat öncesi mezun olduğu Lisans programlarındaki not ortalamalarına göre sıralanarak kontenjan dahilinde kabul edilir. Ancak başvuru sayısı göz önünde bulundurularak ilgili anabilim dalı tarafından uygun görüldüğü takdirde enstitü kurulunun görüş ve onayı alınarak yazılı bilim sınavı ya da sözlü mülakat yapılabilir.

İşletme Yönetimi Tezli Yüksek Lisans ve Sağlık Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programlarına müracaat eden adaylar; ALES puanının %50’si ve lisans mezuniyet notunun %50’sinin toplamından oluşacak genel puan üzerinden sıralanarak kontenjan dahilinde kabul edilir.

Klinik Psikoloji, Çocuk Gelişimi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programlarına müracaat eden adaylar; ALES puanının %50’ si, lisans mezuniyet notunun %20’ si ve yazılı bilim sınavı veya sözlü mülakatın %30’ unun toplamından oluşacak genel puan üzerinden sıralanarak kontenjan dahilinde kabul edilir.

Pedodonti Doktora Programına müracaat eden adaylar ALES puanının %50’ si, lisans mezuniyet notunun %20’ si ve yazılı bilim sınavı veya sözlü mülakatın %20’ si ve yabancı dil sınavının %10 ‘unun toplamından oluşacak genel puan üzerinden sıralanarak kontenjan dahilinde kabul edilir.

Oral İmplantoloji Tezli Yüksek Lisans, Çocuk Diş Hekimliği Tezli Yüksek Lisans Programlarına müracaat eden adaylar; ALES puanının %50’ si, lisans mezuniyet notunun %20’ si ve yazılı bilim sınavı veya sözlü mülakatın %30’ unun toplamından oluşacak genel puan üzerinden sıralanarak kontenjan dahilinde kabul edilir.

İstanbul Kent Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2021-2022 Akademik Yılı Program Ücretleri

Pedodonti Doktora Programı

Sağlık Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programı

Sağlık Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı

16.200 ₺

Tüm ücretlere KDV dahil olup, eğitim ücreti azami eğitim sürelerini kapsamaktadır.

Anlaşmalı olduğumuz bankaların kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen öğrenciler için vade farksız maksimum 12 taksit uygulanacaktır.

Anlaşmalı olduğumuz bankalardan OTS kredisi ile taksitlendirme yapan öğrencilerimize maksimum 12 taksit uygulanacaktır.

Peşin ödeme (Havale-Eft) indirimi %7 olarak uygulanacak olup, kredi kartları üzerinden tek çekim yapılması durumunda da peşin indirim oranı %7 olarak uygulanacaktır.

2021-2022 akademik yılında Pedodonti Doktora programı için; paket program tutarı 4 yıl içerisinde (62.900*4 Yıl) her yıl kayıt yenileme işlemi yapılmadan önce ödenir. Yıllık ödenecek olan ücret aynı yüksek lisans programlarında olduğu gibi 12 aya kadar taksitlendirilir.

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı başvuruları sadece online olarak yapılacak olup, başvuru yapan adaylarımız mülakat ve/veya bilim sınavı konuları hakkında daha sonra kısa mesaj ve e-mail yoluyla bilgilendirilecektir.

Başvuru tarihleri ve diğer önemli tarihlere ulaşmak için akademik takvime buradan ulaşabilirsiniz.

Online başvuru yapmak için lütfen tıklayınız.

Burslar hakkında detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

İletişim: 0212 610 10 10