Kent Üniversitesi

Öğrenci Değişim Programı ( Almanya/ HHU Düsseldorf) Başvurusu Hk

Tarih : 16.06.2023

Değerli Öğrenciler,

İstanbul Kent Üniversitesi ile Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf (HHU Düsseldorf) arasında imzalanan ikili akademik iş birliği anlaşması kapsamında Üniversitemizin İşletme ve Uluslararası Ticaret & Lojistik bölümlerinden 10 öğrenci 27 Kasım – 7 Aralık 2023 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde 10 gün sürecek kısa dönem öğrenci değişim programına katılacaklardır. Öğrencilere İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinden bir akademik personel ve Rektörlük Uluslararası İlişkiler Temsilcisi Öğr. Gör. Emre ATSÜ refakat edecektir. Yukarıda belirtilen alanlarda lisans veya lisansüstü düzeyde eğitim gören öğrenciler programa başvuru yapabilirler.

Söz konusu değişim programı; HHU Düsseldorf kampüsünde düzenlenen dersler, Köln ile Mönchengladbach’ta gerçekleştirilen turistik ve şirket ziyaretlerinin yanı sıra İstanbul Kent Üniversitesi öğrencileri ile birlikte bu değişim programın bir parçası olan 10 HHU Düsseldorf öğrencisinin katılımıyla yürütülecek sosyal faaliyetlerden oluşacaktır.

Programın birinci ayağı, 18-25 Ekim tarihleri arasında Üniversitemizde ağırlayacağımız 10 Alman öğrenci için İstanbul’da düzenlenecek derslere, turistik ve şirket ziyaretleri ile sosyal faaliyetlere de azami katılım gerektirmektedir.

Bu program ücretli bir organizasyon olup konaklama (oda + kahvaltı), uçak bileti, vize, seyahat sigortası ve yurtdışı harç pulu masrafları dahil fiyat kişi başı 1.500 Euro olacaktır.

Program tamamen İngilizce gerçekleşeceği için katılım sağlayacak öğrencilerin belirli bir düzeyde İngilizce bilmeleri beklenmektedir.

Başvurularınızı 28 Temmuz Cuma günü saat 17:00’ye kadar Rektörlük Uluslararası İlişkiler Temsilcisi Öğr. Gör. Emre ATSÜ’ye e-posta yoluyla iletebilirsiniz.

Başvuru E-Posta Adresi: emre.atsu@kent.edu.tr