Öğrenci ve Mezunlarımız için Yetenek Kapısı Platformu

Tarih : 03.05.2020

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) ve Üniversitemiz Kariyer Gelişim ve Mezunlar Ofisi (KAGEM) işbirliği ile, öğrenci ve mezunlarımıza nitelikli iş imkanı sağlamak amacıyla bir internet platformu olan “Yetenek Kapısı” hizmete sunulmuştur. “Yetenek Kapısı” platformu, gençler ve işverenlerin sürekli iletişimde kalmalarını sağlamaktadır.

Öğrencilerimiz ve mezunlarımız, “Yetenek Kapısı”nda profil oluşturarak, kariyer ağına ilk adımını atacak ve işverenlere kendileri hakkında doğrudan bilgi verme imkanına sahip olacaklardır. Ayrıca, profili oluşturduktan sonra; kariyer fuarlarını, etkinlikleri ve eğitimleri önceden inceleyerek kendi bölüm ve niteliklerine uygun etkinlikleri doğrudan seçme imkanı da bulacaklardır.

Siz değerli öğrenci ve mezunlarımızı bu platforma üye olmaya davet ediyoruz.

Yetenek Kapısı'na üye olmak için lütfen tıklayınız: