Rektör Prof. Dr. Necmettin Atsü'nün mesajı

Tarih : 15.01.2020

Ülkemizin genç ve başarılı eğitim kurumlarından biri olan İstanbul Kent Üniversitesi rektörlüğüne; 14 Ocak 2020 tarihi ile atanmış bulunmaktan onur ve mutluluk duymaktayım. Kariyer yaşamım boyunca bilimin ışığında, gerçeğin izinde ve etik değerlerin bilinciyle hareket etmiş bir bilim insanı olarak sizlerle birlikte İstanbul Kent Üniversitesini daha da iyi yerlere getireceğimize inancım sonsuz.

Beni bu göreve uygun gören Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın Berna Yılmaz, mütevelli heyet üyelerine ve Yükseköğretim Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a teşekkürlerimi iletirim.

Bu vesile ile üniversitemize kattığı değer için kurucu rektör Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak ‘a bir kez daha saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım.

Prof. Dr. M.Necmettin Atsü

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü