Rektörlük Kupası Voleybol Turnuvası tamamlandı

Tarih : 06.04.2022

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü tarafından düzenlenen Rektörlük Kupası Voleybol Turnuvası’nı kazanan takım Leaders Oldu.

Bu yıl ilki düzenlenen Rektörlük Kupası Voleybol Turnuvası 31 Mart – 6 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. Çekişmeli geçen müsabakalar sonrası Leaders takımı birinci, Filenin Şeytanları ikinci, Kompozit ise üçüncü oldu.

Turnuva sonrası düzenlenen ödül törenine, Rektörümüz Prof. Dr. M.Necmettin Atsü, Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Beyoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak, Genel Sekreterimiz Tülay Koşucu ve öğrencilerimiz katıldı. Törende konuşmaların ardından dereceye giren takımlara ödül takdim edildi.

FOTOĞRAF & VİDEO