Saçımız; Tacımız: Değişimden Korkmaz

Tarih : 08.05.2024

İstanbul Kent Üniversitesi MYO Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Önlisans Programı Başkanı Doç. Dr. A. Nilhan Atsü, 2023-2024 Bahar Dönemi, “İmaj ve Stil Danışmanlığı”, “Estetik ve Güzellik Algısı” Derslerinin etkinliği kapsamında, Loreal Professionnel ekibi ve tanınmış saç stilisti Cemil İrez’i,  Kâğıthane kampüsümüzde Saç Bakımı ve Güzellik hizmetleri öğrencileri ve öğretim görevlileri ile buluşturdu. Özel sunumlar ve uygulamalardan oluşan etkinlik, tüm izleyicilerin yoğun ilgi ve beğenisini topladı.  İstanbul Kent Üniversitesi MYO Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Önlisans Programı Başkanı Doç.Dr. A. Nilhan Atsü, etkinlik sonrasında konuklara teşekkür belgelerini takdim etti. Aynı zamanda üniversitenin rozetini takarak, her katılımcının, artık, İstanbul Kent Üniversitesi ailesinin bir üyesi olduğunu vurguladı. Katılımcılara tebriklerini ileten İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. M. Necmettin Atsü ise; üniversite bünyesinde, böylesi verimli etkinlikleri desteklediğini birkez daha belirterek, günün anısı amacıyla çekilen fotoğraf karesinde yer aldı.

FOTOĞRAF & VİDEO