Tarih : 09.02.2024

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Necmettin Atsü, üniversite bünyesinde kurulacak olan TEKMER ile ilgili olarak üniversitemiz Arge Direktörü, kardiyolog Prof. Dr. Güliz Erdem, Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Muhammed Emin Çam, medya ve iletişim danışmanı Aynur Ayaz ile birlikte, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknopolis TTO & Teknopol İstanbul Tekonopolis TTO, Pendik yerleşkesine ziyarette bulundular. Genel Müdür Dr. Orhan Çömlek ve değerli ekibi ile biraraya gelerek karşılıklı projeler ve işbirlikleri ile sürdürebilir projeler konusunda  samimi görüşmelerin gerçekleştiği toplantı, Teknolopolis TTO içerisinde kurulmuş olan laboratuvarların gezilmesi ile son buldu.