Kent Üniversitesi

Seminer: Dijital Teknolojiler ve Sağlık

Tarih : 29.01.2019

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü ile Girişim Hareketi ortaklığında düzenlen Yeşil Science kurucusu Dr. Yusuf Şimşek'in konuşmacısı olduğu "Dijital Teknolojiler ve Sağlık" başlıklı seminer 5 Şubat Salı günü 19:00 - 21:30 arasında CKS'de gerçekleşecektir.

 

Artırılmış Gerçeklik, Sanal Gerçeklik, Yapay Zeka, Büyük Veri gibi son dönemde sıkça isimlerini duyduğumuz teknolojileri ve bu teknolojilerin sağlık alanındaki uygulamalarının konuşulacağı seminere tüm öğrencilerimizi bekleriz.

 

Konuşmacı Hakkında: İstanbul Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Yusuf Yeşil, üniversite öğrenimi boyunca Harvard Medical School ve Stanford University Medicine’da yaptığı stajlar sonrasında 2015 yılında “Yesil Science” isimli startup’ın kuruculuğunu yaptı. Yesil Science olarak gelişen teknolojileri takip ederek, Arttırılmış Gerçeklik (AR), Sanal Gerçeklik (VR), 3D çizim, animasyonlar gibi görsel teknolojilerin üretimi ve Yapay Zeka (AI) gibi teknolojilerin sağlık alandaki uygulamalarına dair çözümler geliştiriyor.