Şişli Belediyesi ile Eğitimde İş Birliği

Tarih : 02.08.2022

İstanbul Kent Üniversitesi ve Şişli Belediyesi arasında yeni bir iş birliği için imzalar atıldı.

Şişli Belediye Başkanlığı ana binasında gerçekleştirilen törene Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, İstanbul Kent Üniversitesi Protokol Müdürü Cihan Sancak ve çeşitli vakıf üniversitelerinden temsilciler katıldı.

Protokol çerçevesinde Şişlililer, üniversitemiz bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek lisans ve sürekli eğitim merkezlerinde belirlenen oranlarda indirimlerden faydalanabilecekler. İndirimler 2022- 2023 eğitim döneminden itibaren geçerli olacak.

Protokol imza töreninde konuşan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Bu hizmetin hayata geçmesinde emek veren herkese teşekkür ederken, üniversitelerimizi de sundukları bu kolaylık için huzurlarınızda şükranlarımı sunmak istiyorum” dedi.

Protokol Müdürü Cihan Sancak ise Üniversitemizin kamu kurumlarıyla yürütülen iş birliklerinin devam edeceğini belirterek Başkan Keskin’e teşekkürlerini sundu.