Kent Üniversitesi
Türkiye’nin Sağlık Turizmi Potansiyeli

Türkiye’nin Sağlık Turizmi Potansiyeli

Tarih : 05.02.2024

Üniversitemiz Taksim Kampüsü önemli bir programa ev sahipliği yaptı. Yaşam Boyu Eğitim Merkezi KÜYEM ekibinin günlerdir hazırlığı içinde olduğu program hafta sonu üniversitemizde yapıldı.

KÜYEM organizasyonu ile birbirinden kıymetli konukların katılımı ile “Sağlık Turizmi Micro MBA Program lansmanı” gerçekleştirildi. Davetli sağlık çalışanları, doktorlar, hemşireler, sağlık kurumları, sağlık acentelerinin hazır yer aldığı lansmanda açılışı İstanbul Kent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Tuğrul Biren “Türkiye’nin Sağlık Turizmi Potansiyeli” sunumu ile gerçekleştirdi. “Çok kültürlülüğün Sağlık Hizmetlerinin Sunumuna Etkisi” konu başlığı ile VM Medikalpark Bursa Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Muhammed İkbal Bakırcı sunumlarını gerçekleştirdi.

Yoğun katılımcının olduğu #SağlıkTurizmi Micro MBA lansmanında “Sağlık Turizminde Eğitimin Önemi ve Sağlık Turizmi Micro M.B.A Programı” başlığında ise İstanbul Kent Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi & Sağlık Turizmi Merkezi Kurucusu Sayın Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Karayılan hocamızın sunumu dinlendi. Lansman sonunda “Sağlık Turizm Teşvikleri” konusunda Türksoy Danışmanlık, Uluslararası Yönetim Danışmanlığı Genel Müdürü Sayın Yalçın Türksoy kapanışı yaparken katılımcıların soruları teker teker yanıtlandı. Katılımcıların konuşmaları ile maksimum fayda ve dünyadaki sağlık turizmine nasıl katkı sağlayacağı sonuçlarının çıktığı lansman başarı ile gerçekleştirildi.

FOTOĞRAF & VİDEO