Kent Üniversitesi
Üniversitemizin 2 Projesine TÜBİTAK'tan destek

Üniversitemizin 2 Projesine TÜBİTAK'tan destek

Tarih : 28.05.2020

TÜBİTAK 1001-SOBAG COVID-19 Çağrısı kapsamında, Prof. Dr. Dilara ÖZER ve Prof. Dr. Uğur TEKİN’in yürütücüsü olduğu 2 farklı projenin TÜBİTAK tarafından desteklenmesine karar verilmiştir.

İstanbul Kent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yrd. Prof. Dr. Dilara ÖZER’ in yürütücüsü olduğu «Online Destek Hizmetlerin Covid-19 Nedeniyle Evde Kalan  25-50 Yaş Aralığındaki Zihinsel Yetersizliği Olan Bireylerin ve Annelerinin Yaşam Kaliteleri ve Fiziksel Aktiviteleri Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi» isimli projesi ve İstanbul Kent Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur TEKİN’ in yürütücüsü olduğu «İstanbul‘ da Yaşlı Nüfusun Covid-19 Deneyiminin Analizi ve Yaşlılar İçin Bir Toplumsal Dayanıklılık Ölçütünün Geliştirilmesi» isimli projesinin TÜBİTAK tarafından desteklenmesine karar verilmiştir.

TÜBİTAK 1001-SOBAG COVID-19 Çağrısı ’na 160 farklı kurumdan 682 proje önerisi sunulmuş ve 102 projenin desteklenmesine karar verilmiştir. İstanbul Kent Üniversitesi olarak hocalarımızı tebrik eder, başarılı bir proje dönemi geçirmelerini dileriz.

 

Proje No:120K496                                                                                           

Yürütücü Kuruluş: İstanbul Kent Üniversitesi

Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Dilara ÖZER

Proje Ekibi:

Dr. Öğr. Üyesi Aynur Akıncı

Dr. Büşra Süngü

Dr. Nazlı Beril Özer Tekin

Arş. Gör. Tuba Kapucuoğlu

Arş. Gör. Ayşenur Namlı

 

Proje No:120K493                            

Yürütücü Kuruluş: İstanbul Kent Üniversitesi

Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Uğur TEKİN

Proje Ekibi:

Prof. Dr. Hatice Deniz Yükseker

Dr. Öğr. Üyesi Esra Erdoğan