Kent Üniversitesi

ÜYE

İrem AŞÇIOĞLU

İtalyan Lisesi mezunu olan İrem Aşçıoğlu liseden itibaren teknik çizim eğitimi aldı. Domus Academy’si işbirliğiyle üniversitede İtalyanca Sanat ve Tasarım bölümünden mezun oldu.

4 üzerinden 3.92 ortalamayla 2 seneyi başarı bursuyla tamamlayan Aşçıoğlu, üniversitenin ilk yıllarından itibaren Mozaik Design, Uras&Dilekçi Mimarlık ve Roma’da eski bir öğretmeninin yanında 2.5 ay staj yaptı. Üniversiteden sonra çalışmak için İtalya’ya gitti.

Verona’da kurulmuş olan Atelieritaliano Srl. firmasında çalıştı, sonrasında bu firmanın Milano şubesinin sorumlusu görevine getirildi. Orada çalıştığı süre içinde, sanat etkinliklerinden, Abitare Il Tempo fuarı zamanında Fuori Salone etkinliklerinin oluşmasından, golf turnuvası organizasyonlarına kadar birçok etkinlikle uğraştı. Yıllardır da iç mimariyle ilgileniyor. Atelier İdee Mimarlık firmasının sahibi olan AŞÇIOĞLU, Arnavutköy’de duvar kağıdı, kumaş, perde ve aksesuar satan, uygulama, tasarım ve danışmanlık hizmeti veren bir mağaza ve ofise sahip.

TAİDER - Aile İşletmeleri Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi ve Zirve Komitesi Başkanı olan İrem AŞÇIOĞLU, İstanbul Kent Üniversitesi’nin de mütevelli heyetinde yer alıyor. İrem Aşçıoğlu evli ve 2 çocuk annesidir.

KENT’TEN
HABERİNİZ OLSUN