Yineleme Sınavları: Bilmeniz Gerekenler ve İpuçları

Tarih : 16.12.2020

Sevgili Öğrenciler,

Ara Sınav döneminde yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle değerlendirmeye alınamayan sınavlar yerine yapılacak  Yineleme / Mazeret Sınavları 21 Aralık 2020 - 26 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Sınav programı Üniversitemizin web sitesinden yayımlanacaktır.

Bu doğrultuda;

- Bu sınavlara mazereti olsun olmasın, arzu eden tüm öğrenciler girebilir,

- İki sınavda alınacak nottan en yükseği geçerli olacaktır,

- İkinci sınava girmeyen öğrenciler için birinci sınavındaki notu geçerli olacaktır,

- Yineleme / Mazeret sınavları, sadece ara sınavını OİS sistemi üzerinden sınav olarak yapan tüm dersler için düzenlenecektir. Ödev / Proje, vb. uygulamalar kapsam dışıdır.

Sınavlar öncesinde iletilen tüm kurallar ve duyuruların OİS ve Web sitesi üzerinden güncel bir biçimde dikkatle takip edilmesinin önemini bir kez daha vurgular, başarılar dileriz.

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörlüğü