DTİ İmplant Sistemlerine Ziyaret

Tarih : 26.02.2020

Üniversitemiz akademisyenleri ve Ar-Ge Proje Yönetim Ofisi, Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası tarafından desteklenen DTİ İmplant Sistemleri fabrikasını ziyaret etti

İstanbul Kent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Yegane Güven’in katkılarıyla, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tuğrul Biren, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Elif Sepet ve Ar-ge Proje Ofisi Direktörü Gülşen Nişli, DTİ İmplant Sistemleri Genel Müdürü Talat Buğur’u TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi Marmara Teknokent’te yer alan DTİ İmplant fabrikasında ziyaret etti. TÜBİTAK TEYDEB Proje geliştirme faaliyetleri kapsamında, Üniversite - Sanayi işbirliğini geliştirecek verimli bir toplantı gerçekleştirildi.